Tel. +4916093857090

Bartja e kufomave nga Austria


Në rast vdekje, ne veprojë në gjithë Austrin me vite në bashkëpunim me Kompanit ajrore, doganat, Personel të kualifikuar, si dhe me makina të specializuara në fushën e transportit funeral, mund të kryejë transferimin arkivoli deri në vendlindje me çmime të moderuar. Bartja e kufomave nga Austria me ne është më e sakt dhe pa probleme.

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine, transporti i kufomave, transport i kufomave zvicer, transport i kufomave, transport kufomave, b
Bartja e kufomave nga Austria

Transporti i kufomave nga gjitha vendet e Austris

  • Burgenland
  • Kärnten
  • Niederösterreich
  • Oberösterreich
  • Land Salzburg
  • Steiermark
  • Tirol
  • Vorarlberg
  • Wien

Transporti i Kufomave
Transporti i Kufomave

 

Për të siguruar një transferim të shpejtë të të vdekurit,  kërkohet profesionalizëm, ndjeshmëri dhe kontakte të mirë me ambasadat dhe doganierët.

Disa vende kërkojnë dokumente të ndryshme dhe  bëjnë kërkesa  të ndryshme për arkivol dhe përgatitjen e të ndjerit. 

Ne me përvoj shumëvjeqare i kemi ruajtur këto lidhje dhe i mbajm akoma për një transportim sa më të shpejt të të vdekurit.

 

 

Bartja e kufomave nga Gjermania

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine, transporti i kufomave, transport i kufomave zvicer, transport i kufomave, transport kufomave, b
Bartja e kufomave nga Gjermania

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania,

Bartja e kufomave nga Gjermania

Ne të kujdesemi për dokumentet dhe logjistikë - na nevojitet vetëm një dokument të nënshkruar nga një anëtar i familjes që na pajis me autorizim për të gjitha masat e nevojshme.


transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine, transporti i kufomave, transport i kufomave zvicer, transport i kufomave, transport kufomave, b
Bartja e kufomave nga Zvicrra

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania,

Bartja e kufomave nga Zvicrra

Ne kemi një eksperiencë shumë vjeçare me transportin kufomës nga Zvicrra për në Kosov, Maqedoni dhe në gjitha vendet ku jetojn Shqipëtarët. Nga gjithë Kantonet e Zvicrrës në bashkëpunim me instuticionet fetare kryejm Transportin e Kufomave në mënyr të sakt dhe me shumë respekt.


transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine, transporti i kufomave, transport i kufomave zvicer, transport i kufomave, transport kufomave, b
Bartja e kufomave nga Franca

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania,

Bartja e kufomave nga Franca

Bartja e kufomave nga Franca kryhet me Makina speciale ose aeroplan. Ne të institutit ngushllimit me përvoj mbi 20 vjeqare kryejm Transportin e kufomave nga gjitha regionet e Francës për në Kosovë, Sshqipëri, Maqedoni, Mal të Zi ,Lugin dhe gjithë vendet ku jetojn shqipëtarët.


transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine, transporti i kufomave, transport i kufomave zvicer, transport i kufomave, transport kufomave, b
Bartja e kufomave nga Italia

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania,

Bartja e kufomave nga Italia

Bartja e kufomave nga Italia për në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe gjitha vendet ku jetojn shqiptarët kryhet nga Instituti NGUSHLLIMI me shumë saktësi dhe dinjitet,


transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine, transporti i kufomave, transport i kufomave zvicer, transport i kufomave, transport kufomave, b
Bartja e kufomave nga Belgjika

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania,

Bartja e kufomave nga Belgjika

Ne kemi përvoj shumë vjeçare me transportin kufomës nga Belgjika për në Kosov, Maqedoni dhe në gjitha vendet ku jetojn Shqipëtarët. Në bashkëpunim me instuticionet fetare kryejm Transportin e Kufomave në mënyr të sakt dhe me shumë dinjitet.