Tel. +4916093857090

Schreiben Sie uns

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.

Bartja e kufomave për në atëdhe.

Ne mbështesim ju dhe familjen tuaj me të gjitha vendimet e nevojshme për të varrosur të vdekurit tuaj me dinjitet. Besimi, kompetenca, ndjeshmëri, serioziteti dhe devotshmëria janë një gjë e natyrshme për ne.

Bartje e kufomave
Bartje e kufomave

Transportimi i kufomave pë në Atëdhe

Merrni përparësi të përvojës sonë mbi 20 vjeqare për të bërë një transferim të shpejtë dhe pa pengesa. 

 

Ne ndërmarrim të gjitha hapat për mbikalim të ndjerit nga

 • Gjermania
 • Zvicrra
 • Austria
 • Italia
 • Franca
 • Belgjika
 • dhe e gjithë Europa

për në 

 • në Shqipëri,
 • Kosovë,
 • Maqedoni,
 • Mal të Zi
 • Luginë
 • e Sanxhak

 

Ne ofrojmë këshilla të besueshme dhe ju mbështesim në të gjitha detyrat në transferimin e planifikuar.

Trajtim i respektueshëm dhe Transport profesional i të vdekurit


Tel. +4916093857090