Tel. +4916093857090

Shërbimet tona

Transporti i Kufomave
Transporti i Kufomave

 

 Shërbimet e transportit të kufomave.

#

 

 

mbështetje të besueshme dhe këshilla direkte pas vdekjes

 • mbështetje të besueshme dhe këshilla direkte pas vdekjes
 • Hotline 24-orëshe në çdo kohë
 • Të specializuar në transferimet ndërkombëtare në kushte të favorshme
 • Organizimi i plotë
 • Transferimi i sakt
 • Regullimi i të gjitha letrave dhe formalitete të nevojshme
 • Aplikimi për marrjen e pasaportës së kufomës, dokumentet mjekësore
 • Zgjidhja e shpenzimeve me sigurimet, shpenzimet e varrimit
 • Ne kemi kontakte me agjencitë, ambasadat dhe zyrat doganore dhe në këtë mënyrë ju sigurojëm një transferim të shpejtë.
 • Stafi i kualifikuar dhe automjetet moderne të transferimit
 • Transport në arkivol zinkut, i cili është gjithashtu i përshtatshëm për funeralin e ardhshme
 • Ne gjithashtu organizojm transferimin e të afërme me makinë apo aeroplan.
 • Ne ju sigurojëm koordinimin me fluturimet për në Atëdhe.

 

Procedura dhe vijimi

Shërbimet tona në një shikim - vijimi:

 

 • Në Telefon - Këshillim personal, si dhe shqyrtimi i plotë i bartjes së kufomës.
 • Mbushja dhe dërgimi i Autorizimit - online.(më shpejt)
 • Marrja certifikatën e vdekjes nga spitali, mjeku.
 • Aplikimi i certifikatës së vdekjes në zyrën e gjendjes civile.
 • Aplikimi i rastit të vdekjes tek autoriteti kompetent.
 • Organizimi i një imami 
 • Zbatimi i ritualeve fetare.
 • Transportimin e personave të vdekur në vendlindje.
 • Transporti i kufomës në varrezat e dëshiruar me automjete speciale.